Tervetuloa!

Välillä onnistun, välillä en. Joskus olisi ollut varmasti hyvä, jos olisin kehdannut kysyä. Usein olen mieluummin kokeillut kantapään kautta kuin paljastanut kokemattomuuteni. Ainakin olen oppinut paljon testatessani reseptejä, tekniikoita ja keittiöhärpäkkeitä. Mottoni onkin

A life spent making mistakes is not only more honorable, but more useful than a life spent doing nothing.

GEORGE BERNARD SHAW

Seurattuani aikani vesi kielellä Facebookin grillausryhmien julkaisuja, tulin siihen tulokseen, että Koekeittiöni kaipaa kaasugrillien rinnalle Kamado-grillin. Facebookin grillausryhmien julkaisuissa on paljon tietoa ja ryhmäläisiltä saa ystävällisiä neuvoja. Aina en kuitenkaan halua vaivata muita kysymyksilläni. Kärsimättömänä kuvittelen myös pystyväni tekemään itse, kunnes savu nousee ja sitten taas ei.

Siitä se ajatus sitten lähti: Lasken häpeäkynnykseni nollaan ja kerron mitä Koekeittiössäni oikeasti tapahtuu.

Kesän alussa ensimmäisenä pääteemana blogissani oli siis Kamado-grillin käyttö. Mitä tapahtui, kun aloin käyttämään Kamadoa ilman kokenutta opastajaa rinnallani, vain rajallisella videoiden katselulla ja oppaiden lukemisella. Toivottavasti joku hyötyy kertomuksistani ja voi nauttia Kamado-grillin herkuista vähän pienemmillä kommelluksilla.

Varsinaisen grillikauden jälkeen testailut jatkuvat sisätiloissa ja sielläkin on välillä savu noussut ja keittiö ollut kuin räjähdyksen jäljiltä. Häpeäkynnys edelleen matalana tulette kuulemaan kaikista kommelluksista.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.